Popkaunotar ryöstettiin ja hakattiin kotiovellaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallina, näyttelijänä ja laulajana tunnetuksi tullut brittitähti Rachel Stevens joutui eilen keskellä päivää törkeän rikoksen uhriksi kotiovellaan Regent’s Parkissa Lontoossa.

Kolme miespuolista ryöstäjää tunkeutui hänen asuntoonsa ja pahoinpiteli Rachelin, joka jouduttiin kiidättämään ambulanssilla sairaalaan. Ryöstäjät vaativat 31-vuotiasta Rachel Stevensiä luovuttamaan myös kihlatultaan, näyttelijä Alex Bournelta, taannoin saamansa arvokkaan kihlasormuksen, The Sun uutisoi.

Ensi elokuussa näyttelijämiehensä kanssa naimisiin menevää tähteä vaadittiin luovuttamaan muitakin omistamiaan arvoesineitä. Sormuksen lisäksi ryöstäjät saivat saaliikseen muiden muassa Stevensin kaulakorun ja Rolex-kellon. Poliisi uskoo, että ryöstäjät seurasivat julkkistähteä kotiin hänen ostosreissultaan. Ryöstäjiä ei ole vielä saatu kiinni.