Supermalli Gisele Bundchen alastomana lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman eniten tienaava supermalli Gisele Bundchen poseeraa alastomana Photo-lehden kesäkuun numeron kannessa ja sisäsivuilla. Kaunottaren ihoa peittää vain näyttävä koko vartaltalon kokoinen maalaus.

Gisele Bundchen poseeraa lehden ekologia-teemaa käsittelevän numeron kannessa alastomana, vain puiden lehvästöä intiimien ruumiinosiensa peittona. Lehden sisäsivuilla hänet nähdään puolestaan alastomana todella näyttävä body paint -kuva ihollaan. Katso kuvat tästä.

Brasilialaissyntyinen Gisele Bundchen on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä maailman parhaiten palkattu supermalli ja Guinnessin ennätyskirjan mukaan myös maailman rikkain supermalli. Hän tienaa vuodessa noin 25 miljoonaa dollaria. Bundchenilla on hallussaan myös ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi.