Charlize Theron ilman rintaliivejä lehden kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalaisnäyttelijä Charlize Theron on viettänyt viime aikoina hieman hiljaiseloa viihdelehtien sivuilta. Nyt hän poseeraa kuitenkin jälleen seksikkäissä kuvissa, joiden mukana mielikuvat Theronista Monster-leffan homssuisena sarjamurhaajana unohtuvat kertaheitolla.

Tällä kertaa kyseessä on ranskalainen Madame Figaro -aikakauslehti. Charlize Theron nähdään lehden kannessa seksikkäänä verhoutuneena ainoastaan alushousuihin ja ohueen paitaan. Hänellä ei ole lainkaan rintaliivejä, joten hänen varustuksensa piirtyy hyvin paidan läpi. Lehden sisäsivujen tyylikkäissä kuvissa Theron poseeraa alusvaatteisillaan ja yöasussa sohvalla, sängyllä ja ikkunan edessä. Katso kuvat tästä.

Etelä-Afrikassa vuonna 1975 syntynyt Charlize Theron on palkittu arvostetulla Oscar-pystillä roolistaan elokuvassa Monster. Hänen ensimmäinen elokuvaroolinsa oli vuonna 1995 Maissilapset -elokuvan jatko-osassa. Hänen ensimmäinen suurempi roolinsa oli Keanu Reevesin ja Al Pacinon kanssa elokuvassa Paholaisen asianajaja. Äskettäin hän tähditti Hancock-elokuvaa.