Ensimmäinen BB-voittaja: ”Big Brother pitäisi lopettaa nyt”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa viime viikolla käynnistynyt Big Brother -kilpailu ei ole vetänyt kansaa kovinkaan sankoin joukoin ruutujen ääreen ja kaiken lisäksi tuotantoyhtiö säästi lopettamalla 24/7-lähetykset talosta. Nyt entinen BB-voittaja sivaltaa realitysarjaa.

Historian ensimmäisen Big Brother -kilpailun vuonna 2000 voittanut Craig Phillips on nyt haukkunut sarjaa julkisesti. Menestyksekkään televisiouran voittonsa jälkeen tehnyt Phillips kertoo ymmärtävänsä miksi katsojat ovat hylänneet kliseiseksi muuttuneen sarjan.

– Haluaisin sarjan loppuvan nyt. Tiedän, että heillä on sopimus 11. kaudesta, mutta tulisiko sarjan palata ruutuihin vielä ensi vuonna onkin täysin eri asia. Tuottajien on vaikea tehdä mitään mitä ei olisi tehty jo aikaisempina vuosina ja mitä katsojat eivät olisi aiemmin nähneet, Craig Phillips kertoi The Sun -lehdelle.

– Ohjelman formaattia ei voi muuttaa, joten ainoa asia johon voi vaikuttaa on asukkaille annettavat tehtävät ja kilpailijoiden häätäminen ja uusia mukaan ottaminen. Ne ovat kuitenkin kaikki katsojile tuttuja. Ohjelma tarvitsisi jotain paljon suurempaa että se saataisiin taas kiinnostavammaksi.