Dakota Fanning on jo baarissa käyvä teiniprinsessa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Dakota Fanning teki todellisen läpimurtonsa jo 11-vuotiaana esiinnyttyään vuonna 2005 Maailmojen sota -elokuvassa yhdessä Tom Cruisen kanssa. Nykyisin Fanning on jo 15-vuotias vauhdikas teinitähti.

Eilen Dakota kuvattiin tepastelemassa Hollywoodissa korkeissa piikkikoroissa, vaaleanharmaassa farkkutakissa ja tummanharmaissa tiukoissa farkuissa. Katso kuvat tästä. Ikäistään selvästi aikuisemmassa asussa ikuistettu teinitähti on ehtinyt ottaa tuntumaa myös elokuvakaupungin klubeihin, joihin hänen tulisi päästä vasta kuuden vuoden päästä.

Dakota Fanning kuvaa parhaillaan uutta The Runaways -elokuvaansa yhdessä Twilight-tähti Kristen Stewartin kanssa. Heistä on tullut kuvauksissa läheiset ystävät, jotka viettävät paljon aikaa yhdessä myös kuvauspaikan ulkopuolella. Viikonloppuna Kristen otti Dakotan mukaansa juhlimaan Hollywoodin Sunset Stripillä sijaitsevalle The Roxy -klubille.

Paparazzit saapuivat pian ravintolan edustalle ja baarista poistumassa ollut teinitähti säikähti kameroita niin, että pakeni takaisin sisään. Hetken kuluttua Dakota ja Kristen poistuivat ravintolan takaovesta, X17 uutisoi. Neitokaiset hyppäsivät Kristenin Mini Cooper -autoon ja huristelivat pakosalle.

Stara tapasi Dakota Fanningin Hollywoodissa muutamia vuosia sitten Maailmojen sota -elokuvan merkeissä. Lue 11-vuotiaan lapsitähden ajatuksia tästä.