Lily Allen jakoi ilmaislippuja ja televisiojulkkis loukkaantui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen on ottanut Twitter-bloginsa hyötykäyttöön ja järjestänyt sen kautta jo useita kertoja kisoja, joiden palkintona on hänen henkilökohtaisesti luovuttamiaan keikkalippuja. Eilen lipputempaus päättyi fanin loukkaantumiseen.

Lily kertoo blogissa faneilleen vihjeitä olinpaikastaan ja ensimmäisenä paikalle saapunut saa liput illan konserttiin ja ehkä jopa tavata tähden henkilökohtaisesti. Parhaillaan Australiassa kiertueella oleva poptähti jakoi eilen keikkalippujaan Sydneyn maineikkaalla Bondi Beachilla.

– Jos menette tänään rannalle, tulette kokemaan suuren yllätyksen. Jos vain pääsette paikalle, liput ovat pöydän alla. Katsokaa silmillänne etelään, Lily antoi vihjeitä blogissaan.

Myöhemmin Lily Allen kirjoitti faninsa murtaneen sormensa lippuja hakiessaan ”@maudelicious won. And broke her finger”. Kyseessä ei kuitenkaan ollut kuka tahansa fani, vaan australialainen televisiojulkkis Maude Garrett. Hän kommentoi tapausta myös itse omassa mikroblogissaan ja julkaisi sormestaan myös kuvan, joka löytyy tästä.

– Teloin sormeni taistellessani Lily Allenin lipuista. Sattuu todella paljon, mutta se oli sen arvoista, Garrett kirjoitti.