Hui, kauneusleikkaukset pilasivat Michael Jacksonin korvan – katso shokkikuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmaailman kuningas Michael Jackson on tällä hetkellä päivittäin otsikoissa, koska hänen on määrä aloittaa ensi kuussa massiivinen 50 konsertin sarja Lontoossa. Monet epäilevät tähden kykyä toteuttaa sovitut konsertit, mutta tähden taustavoimien mukaan kaikki on kunnossa.

Samaa ei kuitenkaan voida sanoa 50-vuotiaan Michael Jacksonin kasvoista tai korvista. Lukuisia kauneusleikkauksia läpikäyneet kasvot ovat elävä esimerkki turhien leikkausten riskeistä. Erityisen huonossa kunnossa ovat supertähden nenä ja korvat. Normaalisti tähden mustat hiukset peittävät korvat, mutta nyt niistäkin on saatu kuvamateriaalia.

The Sun -lehti on tänään julkaissut tuoreita kuvia, joissa Jacksonin vasemmanpuoleinen korva nähdään vertailun vuoksi muutama vuosi sitten ja nyt. Kuvien perusteella osa korvanlehdestä on kadonnut lopullisesti leikkausten tiimellyksessä. Epäilyjen mukaan korvasta on otettu kudosta, jolla on korjattu hänen nenäänsä. Katso kuvat tästä. Tuoreet kuvat on otettu eilen Kaliforniassa, jossa Jackson oli saamassa hoitoa ihosyöpäänsä.