Onko tässä maailman seksikkäin DJ? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa kohistiin vuosi sitten naispuolisista venäläisistä tiskijukista, jotka esiintyivät helsinkiläisessä yökerhossa yläosattomissa. Nyt samansuuntainen teema on tullut tutuksi myös Yhdysvalloissa, joskin naisilla yläosat ovat päällä.

New Yorkin Broadwayllä sijaitseva maineikas Soho Grand Hotel käynnisti nimittäin viime viikonloppuna uuden teemailtapäivän, jossa levysoittimien takana nähdään toinen toistaan muodokkaampia naispuolisia soittajia. Bikini Bravo Brunch -nimisen tapahtuman avajaisissa nähtiinkin sekä muodollisesti että ammatillisesti päteviä nais-DJ:tä. Katso kuvat tästä.

Uuden teemaillan takaa löytyy newyorkilainen STADJ-yritys, joka välittää klubeille mallikaunottaria, jotka ovat samalla myös ammattisoittajia. Monet naisista ovat tehneet myös menestyksekästä malliuraa ja poseeranneet jopa lehtien kansissa ympäri maailmaa. Tyra Banksin ohjelmassakin esitelty yritys edustaa tällä hetkellä viittätoista kaunista tiskijukkaa.