Paris Hiltonin ihmeellinen suhdesoppa – rakastaa, ei rakasta, rakastaa…

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on jälleen sekavan suhdekohun keskipisteessä. Amerikkalainen E! Online uutisoi tänään, että Hilton on jättänyt poikaystävänsä Doug Reinhardtin. Hiltonin manageri vahvisti tiedon.

Tieto tuli täydellisenä yllätyksenä, sillä vielä tiistai-iltana Paris Hilton vieraili Jimmy Kimmelin suositussa keskusteluohjelmassa, jossa hän ylisti poikaystäväänsä vuolain sanakääntein. Kuitenkin seuraavana päivänä suhde olikin jo historiaa. Myös Doug kertoi muutama päivä sitten innokkaasti kuinka molemmat odottavat jo innokkaina suhteensa puolivuotispäivää.

Kaiken lisäksi Paris ei ilmeisesti kertonut erostaan lainkaan poikaystävälleen. E! Online sai Reinhardtin langan päähän pian saatuaan vahvistuksen pariskunnan erosta. Tieto tuli hänellekin täytenä yllätyksenä, sillä Doug kiisti eroväitteet perättöminä ja totesi kaiken olevan hyvin hänen ja Parisin välillä.

Ennen eroilmoitusta Paris Hilton ehti kertoa monissa haastatteluissa tavanneensa viimein miehen, jonka kanssa hän voisi viettää loppuelämänsä, mennä naimisiin ja perustaa perheen. Tänään Fila-mainoskuvauksissa oleva Paris ei ole kommentoinut suhdekohua lainkaan Twitter-blogissaan, vaan hän on julkaissut sen sijaan ison kasan kuvia tekemisistään.