Ressu Redford ja Jussi ”Neon 2” Rainio levyttävät yhdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomipopin takavuosien ikonit, Bogart Co. -yhtyeestä tuttu Ressu Redford ja Neon 2 -yhtyeestä tuttu Jussi Rainio ovat keikkailleet viime vuosina yhdessä ja suosio on ollut suurta.

Poppariparin keikat ovat olleet varsinaisia yhteislaulu-iltamia, sillä molempien artistien repertuaariin kuuluu kotimaisia pop-hittejä ainakin kahden setin verran. Tämän kesän kynnyksellä Ressu ja Jussi julkaisivat ensimmäisen yhteisen singlen Prinsessa, joka pohjautuu Bogart Co:n megahittiin Princess.

Jussi Rainio teki kappaleeseen suomenkieliset sanat ja se on jo saanut soittoaikaa radioissa ympäri maan. Kesällä miehet sulkeutuvat studioon viimeistelemään tulevaa albumiaan, joka julkaistaan syksyllä. Levyn materiaalin Ressu ja Jussi työstävät pääasiassa kahdestaan, näillä näkymin albumin muu tuotanto tulee olemaan kokonaan uusia sävellyksiä.