Susan Boyle muuttaa miljoonakämppään – kiertue vaarassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talent-sensaatio Susan Boyle on toipunut hyvin kilpailun aiheuttamasta uupumuksestaan. Kaikki ei ole kuitenkaan kohdallaan, sillä Boyle on perunut Talent-kiertueen keikkoja ja jättänyt tulematta harjoituksiin.

Tänään 48-vuotiaan laulajatähden kerrottiin hankkineen itselleen ja Pebbles-kissalleen vanhan rivitaloasuntonsa tilalle 2,5 miljoonan euron arvoisen luksusasunnon. Asuntokaupasta ei kuitenkaan ollut kyse, sillä Lontoossa sijaitseva asunto on Simon Cowellin yhtiön vuokraama.

The Sun -lehden mukaan Boylen on määrä muuttaa asuntoon, jotta hän voi rentoutua mahdollisimman hyvin. Asunnon lisäksi hänen käyttöönsä on varattu levy-yhtiön kustannuksella peräti neljä limusiinia. Tähden matkustaessa yhdessä autossa kolme muuta harhauttavat paparazzeja. Susan Boyle pääsee siis pian maistamaan todellista supertähtien elämää.

Talent-kakkosesta on kuitenkin kerrottavana myös huonoja uutisia, sillä hän ei ole lupautunut esiintymään tulevan Talent-kiertueen keikoilla, eikä hän ole myöskään suostunut osallistumaan kiertueen harjoituksiin. Turneen on määrä alkaa jo huomenna Birminghamista. Kiertue sisältää yhteensä 23 keikkaa, mutta Boyle haluaa esiintyä vain muutamalla keikalla säästääkseen ääntään esikoisalbumin äänityksiä varten.