Britney Spearsin huoltajuuskiistassa läpimurto – lapset myös Suomeen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on taistellut kahden lapsensa huoltajuudesta oikeudessa taannoisesta avioerostaan saakka. Hermoromahduksensa takia häneltä evättiin välillä myös tapaamisoikeus, mutta sittemmin tilanne on muuttunut parempaan päin.

Nyt Britney Spears voi jälleen huokaista helpotuksesta, sillä tilanteessa on saatu merkittävä läpimurto. TMZ-julkaisun mukaan poptähti on nyt saanut aikaisempaa laajemmat oikeudet lapsiinsa, kolmivuotiaaseen Sean Prestoniin ja kaksivuotiaaseen Jayden Jamesiin. Myös lasten pääasiallinen huoltaja, ex-aviomies Kevin Federline puolsi päätöstä.

Sopimuksen mukaan Britney saa pitää poikiaan mukanaan yli puolet ajasta myös parhaillaan meneillään olevan kiertueen aikana. Tähän mennessä Federlinen on pitänyt matkustaa mukana, mikäli Britney on halunnut pitää lapset lähellään.

Kevinin mukanaolo on maksanut laulajalle noin 3.000 euroa viikossa plus lennot ja majoitukset. Uusi päätös on tilapäinen ja voimassa elokuuhun saakka. Kiertueen jälkeen pari saa pitää lapsia 50/50 suhteella, eli he jakavat huoltajuuden.