Johanna Tukiainen raivostui Seiskalle: ”En tajua tätä loanheittoa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen viihdelehdissä uutisoitiin, että kohujulkkis Johanna Tukiainen olisi saanut potkut strippiklubilta. Tukiaisen mukaan hän ei liity mitenkään koko ravintolaan ja nyt julkkistähti haukkuukin asiasta kirjoittaneen Seiska-lehden.

Johanna Tukiainen kertoo asiasta blogissaan.

– En ole vielä lukenut uusinta Seiskaa, näin vain kannessa olevan tekstin että olisin muka saanut potkut joltain strippiklubilta. En tajua tätä ihmeen jatkuvaa loanheittoa niskaan!!! En todellakaan ole saanut mitään potkuja!!!! Tukiainen ihmettelee uutisointia.

– Kuten olen jo useammassa mediassa sanonut, en enää tanssi ja siksi en tehnyt sitä Turussakaan. Tämäkin asia käännettiin minua vastaan, että olisin muka saanut potkut!!! Sovimme Punaisen Lyhdyn omistajan Hannun kanssa, että en tanssi enkä millään tavalla esiinny hänen paikassaan, vaan hän alkaa tulevaisuudessa myymään minulle nimmarikeikkoja tavallisiin ravintoloihin Suomessa.

Tuksu on parhaillaan Helsingissä valmistautumassa juhannuksen keikkaansa RMJ Party Camp -tapahtumassa. Siellä kuullaan ensimmäisen kerran livenä muiden muassa Tukiaisen ja hänen Julia-siskonsa esikoissingle.