Laulaja Cherin lesbotytär vaihtaa sukupuoltaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu viihdetaiteilija Cher synnytti 40-vuotta sitten tyttären, mutta lähitulevaisuudessa hänellä onkin tyttären sijaan poika. Supertähden ainoa lapsi Chastity Bono vaihtaa nimittäin sukupuolta.

Parikymmentä vuotta sitten lesboudestaan kertonut Chastity Bono muuttaa samalla nimensä ja jatkossa hänet tunnetaan nimellä Chez Bono. Sukupuolen vaihtaminen on alkanut jo aiemmin tänä vuonna. Bonon tiedottaja vahvisti suojattinsa suunnitelleen operaatiota jo useiden vuosien ajan.

– Hän on ulpeä päätöksestään ja kiitollinen rakkaimmiltaan saamasta kaikesta tuesta. Chaz toivoo, että hänen valintansa avaa yleisön silmiä ja sydämiä tälle asialle samoin kuin hänen kaapista astumisensa yli 20 vuotta sitten, tiedottaja totesi Daily Mail -lehden mukaan.

Homojen ja lesbojen keskuudessa uutinen on otettu ilolla vastaan ja Bonon päätöstä on kiitelty rohkeaksi. Vuonna 1987 kaapista tullut Chastity Bono on ajanut äänekkäästi homojen ja lesbojen oikeuksia.