Leikelty Playboy-povipommi vilautti ”luomuksiaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä ja Playboy-malli Shauna Sand on viime aikoina kuvattu muutamaankin otteeseen uuden komistuksensa kanssa rantatunnelmissa. Tällä kertaa Sand ikuistettiin Miamissa, jossa hän lomaili uuden miesystävänsä kanssa.

Näyttelijä Lorenzo Lamasin kanssa taannoin naimisissa ollut Shauna Sand on ollut plastiikkakirurgien veitsen kohteena lukuisia kertoja, ja tähden kasvot, rinnat ja muut vartalo ovat sen mukaiset. Miamissa hän esitteli kirurgien luomuksia sekä rintaliiveissä että yläosattomissa. Paikalle eksyneet paparazzit ikuistivat Playboy-tähden vilautukset. Katso kuvat tästä.

37-vuotias Shauna Sand on toiminut mallina lapsesta saakka. Ensimmäisen kerran hän poseerasi yhdeksänvuotiaana ja 15-vuotiaana hän sai ensimmäisen merkittävän mallisopimuksensa ja muutti New Yorkiin. Hän oli Playboy-lehden Playmate toukokuussa 1996.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat