Megan Fox jo teini-ikäisenä eroottisessa roolissa: ”Olin aina superseksuaalinen!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pian Suomessakin ensi-iltansa saavan Transformers 2 : Kaatuneiden kosto -elokuvan naispääosaa esittävä Megan Fox on tehnyt jo pitkän elokuvauran. Viime päivinä hän on kommentoinut julkisesti teini-ikäisenä tekemäänsä eroottista roolia.

Megan näytteli aikoinaan sivuroolia Transformers-ohjaaja Michael Bayn elokuvassa Bad Boys 2. Tuolloin Fox oli vasta 15-vuotias teinityttö. Kaunotar ei kuitenkaan ollut moksiskaan seksikkäästä roolistaan, jossa hän tanssi vesiputouksen alla.

– Minusta se oli mahtavaa. Sain ylimääräistä palkkaa, koska annoin heidän kaataa vettä päälleni. Kävin silloin kristillistä yläastetta enkä ollut vielä feministi. En ollut vielä istunut alas ja analysoinut yhteiskuntaa. Olinhan vasta 15-vuotias! Minä vain tein sen mitä pyydettiin, Megan Fox kertoi Entertainment Weekly -lehden mukaan.

– Olin aina superseksuaalinen, joten äitini ei ollut ihmeissään. Pukeuduin aina pienimpiin mahdollisiin löytämiini vaatteisiin. Sitten menin ostoskeskukseen sellaisessa asussa. Pienessä paidassa, shortseissa ja korkeissa koroissa. Sellaista se on kun elää teini-ikäisenä pikkukaupungissa.