Megan Foxin rintava asu yllätti ranskalaiset – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pikavauhdilla ympäri maailmaa tällä viikolla sukkuloinut näyttelijäkaunotar Megan Fox on nyt yllättänyt pariisilaiset fanit varsin paljastavalla asullaan. Tähti bongattiin tänään shoppailemasta Pariisin keskustassa.

Viime päivinä myös Japanissa ja Etelä-Koreassa Transformers -jatko-osan ensi-iltajuhlissa edustanut Megan Fox näyttäytyi ennen leffansa Ranskan ensi-iltaa kaupungilla yhdessä vastanäyttelijänsä Shia LeBeoulfin kanssa. Nopeasti vilkaistuna olisi voinut hetken luulla, että Megan olisi noussut kiireessä kaupungille suoraan sängystä.

Hänen musta alusasunsa nimittäin näkyin varsin hyvin päällä olleen löysän kermanvärisen topin alta. Jalassaan supertähdellä oli vaaleat revityt farkut. Katso kuvat tästä.