Nuori tähtinäyttelijä ja tyttöystävä kuolivat auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisissa televisio-ohjelmissa urallaan esiintynyt näyttelijä Johnny Palermo on kuollut. Hän menehtyi maanantaina rajussa auto-onnettomuudessa Pohjois-Hollywoodissa. Hän oli kuollessaan 27-vuotias.

Muiden muassa Just for Kicks ja Everybody Hates Chris -televisiosarjoja tähdittänyt Palermo oli autoilemassa yhdessä tyttöystävänsä Alessandra Giangranden ja tämän veljen kanssa. Myös Giangrande menehtyi onnettomuudessa ja veli sai vakavia vammoja, Hollywood Reporter kertoi. Turman syystä ei ole vielä varmoja tietoja.

Johnny Palermo nähtiin varsinaisten kiinnitystensä lisäksi vierailemassa lukuisissa Suomessakin nähdyissä televisiosarjoissa, kuten Ilman johtolankaa, General Hospital, CSI Miami, CSI New York, Kunniavelka ja How I Met Your Mother. Näiden lisäksi hän oli parhaillaan kuvaamassa elokuvaa.