Rihanna ja Chris pitivät turvavälin koripallo-ottelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna ja hänet helmikuussa hakannut ex-poikaystävä Chris Brown on nähty pitkästä aikaa samassa paikassa. Floridassa järjestetyssä koripallo-ottelussa entinen pariskunta piti kuitenkin tarkasti huolta turvavälistä.

Rihanna haastettiin tällä viikolla todistamaan oikeuteen Chris Brownia vastaan. Siitä ja monista muistakin syitä julkkistähtien taustavoimat olivat varmistaneet, että heidän istumapaikkansa eivät olleet kovin lähekkäin. Silti heidän välillään ei ollut kuin kymmenisen istuinta.

Chris Brown vaikutti kuvien perusteella nauttineen kovasti Los Angeles Lakersin ja Orlando Magicin välisestä NBA-finaaliottelusta, vaikka hän voi pian istua koripallokatsomon sijaan kaltereiden takana vankilassa. Entinen pariskunta ei ottanut toisiinsa ottelun aikana minkäänlaista kontaktia. Pahoinpitelyn oikeudenkäynti jatkuu 22. kesäkuuta, jolloin Rihanna astuu todistajanaitioon.