Täh? Mariah Carey suostuu levyttämään vain yöllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popdiivojen kirkkaimpaan kärkikaartiin lukeutuva Mariah Carey on jälleen aiheuttanut tuottajilleen harmaita hiuksia. Uutta levyä parhaillaan työstävä artisti suostuu nimittäin äänittämään levyään vain öisin.

Memoirs Of An Imperfect Angel -nimisen tulevan albumin tekeminen on vaikeutunut olennaisesti, kun tähti ei halua työskennellä studiossa päivisin. Mariah Carey paljasti oudon pakkomielteensä itse Twitter-blogissaan.

– Olen studiolla. Ajan teknikot raivon partaalle, koska olen kontrollifriikki ja taas kerran ALOITIMME äänitykset kello 01:16 yöllä. Siis täysin normaalia :) Mariah kirjoitti.

Parin tunnin kuluttua Mariah päivitti mikroblogiaan seuraavan kerran ja kertoi olevansa edelleen studiossa.

– Vieläkin studiolla. Toivottavasti saan kappaleen valmiiksi tänä yönä. Siinä on paljon taustalaulua ja teen ne kaikki itse, mutta tiedättehän kuinka paljon pidän sotkuisista jutuista.

Lopulta Careyn tuore aviomies Nick Cannon päästi tuottajat ja teknikot nukkumaan hakemalla vaimonsa kotiin studiolta kello 04:15 aamuyöllä. Blogipäivityksensä mukaan Mariah suuntasi tämän jälkeen kotiinsa leikkimään koiriensa kanssa.