Diivailevan Vin Dieselin urakehitys koki takaiskun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monista toimintaelokuvista ja komediastakin tunnetuksi tullut näyttelijä Vin Diesel on ollut viime aikoina otsikoissa elokuviensa lisäksi myös diivailunsa takia.

Äskettäin Vin Diesel jätti saapumatta Fast & Furious -elokuvansa haastattelutilaisuuteen, jossa lukuisat toimittajat odottivat häntä. Tästä syystä näyttelijä sai saman tien potkut manageritoimistostaan. Myös Hollywoodin pomot ovat sittemmin ryhtyneet välttelemään itseriittoista tähteä.

Tuorein takaisku tulee hänen xXx 3: The Return of Xander Cage -elokuvansa tiimoilta. Vuonna 2002 ensi-iltansa saaneen xXx-elokuvan toinen jatko-osa on nyt pantu jäihin, kun elokuvan ohjaaja Rob Cohen vetäytyi projektista ja elokuva on siten ilman ohjaajaa.

– Minun oli tehtävä vaikea päätös. Keskustelin Vinin kanssa viikonloppuna ja sanoin toivovani, että he odottaisivat hieman. En tosin ole vihainen mikäli he löytävät tilalleni toisen ohjaajan, joka osaa tehdä leffan loppuun, Cohen kertoi Variety-lehden haastattelussa

Cohenin paikkaajaa ei ole kuitenkaan vielä ilmoitettu ja elokuvan pitäisi saada suunnitelmien mukaan ensi-iltansa jo ensi vuonna. Nyt koko elokuvan tulevaisuus on vaakalaudalla.