90210-kaunotar vilautti jalkoväliään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovaa nousua Yhdysvaltojen viihdemaailmassa parhaillaan tekevä, mutta suurelle yleisölle vielä suhteellisen tuntematon näyttelijä AnnaLynne McCord on nähty urallaan sivurooleissa lukuisissa huippusuosituissa televisiosarjoissa ja elokuvissa.

Hänen läpimurtoroolikseen uskotaan muodostuvan Naomi Clarkin rooli uudessa 90210-sarjassa. Helmikuussa AnnaLynne McCord poseerasi rohkeissa kuvissa GQ-lehden sivuilla, mutta sittemmin hän paljasti rintansa tahattomasti juostessaan rannalla. Tällä kertaa hän on päässyt viihdelehtien sivuille myös mitä ilmeisimmin tahattomasti.

AnnaLynne paljasti nimittäin jalkovälinsä noustessaan autosta. Kaikeksi onneksi hän oli muistanut laittaa alushousut jalkaan kotoa lähtiessään. Katso kuvat tästä.

Vasta 21-vuotias nouseva tähti AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. Lisäksi hänet voi bongata muutamista elokuvista. Tällä hetkellä hänen julkkisstatuksensa on Yhdysvalloissa kovassa nousussa.