Shakira tekee paluun – katso uudet promokuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Shakira on viettänyt lähes kaksi vuotta hiljaiseloa, mutta pian alkaa kuitenkin taas tapahtua. Latinokaunottaren uudet promokuvat on nyt julkaistu hänen virallisella verkkosivustollaan.

Vuoden 2007 syyskuussa Shakira ilmoitti pistävänsä menestyksekkään musiikkiuransa jäihin ja keskittyvänsä itsensä kehittämiseen ja opiskeluun. Hän on opiskeli tuolloin normaalina riviopiskelijana Los Angelesin UCLA-yliopistossa historiaa ja kieliä. Hänen opettajanaan tuolloin toiminut Robert Cleve kertoi uutistoimistolle, ettei tiennyt neitokaisen olevan julkkis.

– Hän kertoi minulle olevansa Kolumbiasta ja että opiskeli omaksi ilokseen. Hän näytti aivan tavalliselta opiskelijalta, eikä käyttäytynyt kuten suuret julkkikset, Cleve ihmetteli.

Shakira julkaisi esikoislevynsä ollessaan vasta 14-vuotias, ja otti vuonna 2007 aikalisän uraltaan saadakseen käydä koulunsa loppuun. 30-vuotias supertähti suuntasi koulun penkille suoraan edelliseltä maailmankiertueeltaan. Nyt Shakira tekee kuitenkin jälleen paluuta. Katso uudet kuvat tästä.