Lesbohuhut pilasivat Idol-tähden rakkauselämän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina monet tunnetut tähdet ovat joutuneet lesbohuhujen kohteeksi. Yksi heistä on American Idol -kisan taannoinen voittaja Kelly Clarkson. 27-vuotias laulajatähti tyytyi ensin vain naureskelemaan huhuille.

– Satun pitämään pojista. En voisi koskaan olla lesbo, sillä en koskaan haluaisi seurustella minun kaltaiseni kanssa, Clarkson totesi helmikuussa OK! -lehden mukaan.

Ajan kanssa naureskelu on kuitenkin vähentynyt ja nyt Kelly Clarkson valittelee koko jupakan pilanneen hänen rakkauselämänsä, sillä sekä miehet että naiset luulevat hänen olevan lesbo. Clarkson onkin ollut jo vuosien ajan sinkku, eikä tilanteessa ole tapahtunut viime aikoina muutosta.

– Nuo lesbohuhut eivät ole auttaneet minua seurustelurintamalla. Minä pidän miehistä. Olen erittäin imarreltu, kun tytöt tulevat iskemään minua, mutta en pidä tytöistä siinä mielessä. Pidän pojista, Kelly Clarkson valitteli Hollywood Gossipille.

– Olen joko suhteessa tai sitten en ole. Olen sen suhteen rehellinen ja kerron sen kyllä ihmisille. Nyt vaan ei ole mitään mitä kertoa.

Viime vuonna Kelly Clarkson joutui kiistaan erään blogin kanssa, joka oli julkaissut hänen musiikkiaan luvattomasti ja ennen aikojaan. Keskeneräisinä verkkoon päätyneet kappaleet olivat nimeltään Close Your Eyes, Ready, One Day ja With a Little Bit of Luck.