Luonto yllätti Hollywood-tähden kesken esityksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Anne Hathaway esiintyy nykyisin New Yorkin keskuspuistossa sijaitsevassa Delacorte-teatterissa, jossa hän on parhaillaan mukana Shakespearen Twelve Night -näytelmässä Violan roolissa.

Anne Hathaway on saanut tästä roolisuorituksestaan kriitikoilta ylistäviä arvioita, mutta aina esitykset eivät kuitenkaan mene aivan suunnitelmien mukaan. Suurkaupungin vehreässä keskuksessa asustelee nimittäin sankka joukko villieläimiä ja välillä uteliaat eläimet eksyvät vääriin paikkoihin.

Äskettäin kesken näytelmän lavasteisiin oli eksynyt pesukarhu, mutta tähti itse ei sitä huomannut. Rooliaan täysillä esittänyt Anne Hathaway alkoi takellella vuorosanoissaan, kun yleisö puhkesi yllättäen äänekkääseen nauruun ja osoitteli ”häntä” sormella, New York Times uutisoi.

Pesukarhu poistui pian lavalta ja yleisökin rauhoittui. Ammattinäyttelijä veti roolinsa kuitenkin loppuun saakka kunnialla ja kuuli vasta myöhemmin luontokappaleen osallistumisesta esitykseen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat