Paris Hilton ja Christiano Ronaldo ”vain ystäviä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä Hollywoodin viihdelehdet ovat seuranneet tarkasti Paris Hiltonin ja jalkapallotähti Christiano Ronaldon huhuttua suhdetta. Nyt Paris Hilton on kommentoinut asiaa ensimmäisen kerran itse.

Kuluneella viikolla Paris ja Ronaldo tapasivat Hollywoodissa MyHouse-klubilla, josta he suuntasivat jatkoille Nicky Hiltonin asunnolle. Futistähti bongattiin Paris Hiltonin seurassa myös seuraavana iltana, kun julkkisneitokainen oli kutsunut hänet kotibileisiinsä.

Eilen MTV-viihdekanavan toimiston ulkopuolella paparazzien kuvaama Paris kiisti suhdehuhut, sillä hän kertoi olevansa Ronaldon kanssa vain ystävä. Viihdekaupungissa liikkuvien huhujen mukaan julkkistähtien välillä olisi kuitenkin jotain ystävyyttä enemmän. Asian todellisen laidan tietävät vain tähdet itse.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat