Paris Hilton väittää omistavansa yksinoikeuden sananparsiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton tunnetaan monien muiden seikkojen lisäksi myös hänen usein käyttämistään sanonnoista. Niistä tunnetuin lienee Hiltonin jo pitkään viljelemä ”Tha’t Hot”. Nyt sanonta on kuitenkin saanut seuraa.

Jimmy Kimmelin keskusteluohjelman vieraana kuluneella viikolla ollut Paris Hilton kommentoi samalla myös näitä sanontojaan. Hän väitti Kimmelille omistavansa jo aiemmin rekisteröidyn yksinoikeuden sanontaan ”That’s Hot”. Lisääksi hän kertoi hakevansa yksinoikeutta myös sanontaan ”That’s Huge”.

Monenkirjavista bisneksistään tunnettu miljoonaperijätär ilmoitti laskuttavansa yhtiöitä joka kerta kun he käyttävät kaupalliseen tarkoitukseen hänen omistamiaan lausahduksia. Todellisuudessa Hiltonilla ei ole ainakaan Suomessa minkäänlaista yksinoikeutta kumpaankaan sanontaan.