Paris Hiltonin eroa edelsi raju riita yökerhossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama päivä sitten yllättäen pitkäaikaisesta poikaystävästään, realitytähti Doug Reinhardtista eronnut Paris Hilton löysi nopeasti itselleen lohduttajan jalkapallotähti Christiano Ronaldosta. Nyt eroa edeltävistä tapahtumista on saatu lisätietoa.

Pari Hilton ja Doug Reinhardt riitelivät nimittäin rajusti tiistaina, eli eroailmoitusta edeltävänä iltana. Raporttien mukaan Hilton raivostui saadessaan tietää, että Doug oli juhlimassa Los Angelesissa yhdessä texasilaisen kauneuskuningatar Kendhal Bealin kanssa.

– Paris kuuli, että Doug oli baarissa ja hän ilmaantui nopeasti paikalle. Hän noukki jääpaloja ja hedelmäpaloja ja heitti niitä Kendhalia, joka ei ollut itse tehnyt mitään hyökkäävää tai aggressiivista. Lisäksi Paris syytteli ja nimitteli häntä, silminnäkijä kertoi The Sun -lehden mukaan.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Paris Hilton raivostuu mustasukkaisuudesta. Hiltonin tiedottaja kiirehti eilen ilmoittamaan, että kauneuskuningattarella ei ollut mitään tekemistä pariskunnan eron kanssa.

Selitykset kaikuivat kuitenkin kuuroille korville, sillä erosta ilmoitettiin jo seuraavana aamuna. Lisäksi aiemmin tiistaina Hilton oli Jimmy Kimmelin keskusteluohjelman vieraana ja hän kehui haastattelussa vuolaasti poikaystäväänsä.