Seuraavan James Bond -leffan vihollinen selvillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seuraavan James Bond -elokuvan juonikuvioista on saatu lisätietoa. Brittilehti News Of The Worldin mukaan salainen agentti 007 taistelee seuraavaksi Talibaneja vastaan Afganistanissa.

Lehden mukaan James Bond seikkailee seuraavassa agenttileffassaan huumeiden ja terrorismin maailmassa. Elokuvan käsikirjoittajat ovat käyneet haastattelemassa Britannian Kabulin suurlähetystön henkilökuntaa saadakseen lisätietoja elämästä Afganistanissa.

Elokuvantekijöillä on käsikirjoituksen laatimisessa apunaan myös Afganistanin huumeviranomaisten entinen työntekijä, joka konsultoi käsikirjoittajia brittijoukkojen tekemisistä sotien repimässä maassa. Perinpohjaisen taustatyön tarkoituksena on saada elokuvaan mahdollisimman autenttinen tunnelma. Leffan on määrä saada ensi-iltansa vuonna 2011.