Tilaa Susan Boyle keikalle – hinta 10.000 euroa minuutti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Talent-tähti Susan Boyle muuttaa näinä päivinä hulppeaan 2,5 miljoonan luksuslukaaliin, jonka Simon Cowellin tuotantoyhtiö on hänelle vuokrannut. Pian laulajatähdellä on kuitenkin tarpeeksi varallisuutta hankkia asunto omaksi.

Nyt Boylen laskuttamista keikkapalkkioista on nimittäin saatu lisätietoa. News Of The World -lehden mukaan supertähteä kaupitellaan tällä hetkellä keikoille peräti 10.000 euron minuttitaksalla. Puolen tunnin keikasta saisi tällä taksalla pulittaa jopa 300.000 euroa. Summan päälle keikkajärjestäjä joutuu vielä maksamaan ruoat ja majoituksen koko ryhmälle.

Lehden laskema keikkahinta perustuu jo myytyyn yksityiskeikkaan, jossa Susan Boylen 12 minuutin esiintymisestä laskutetaan 120.000 euroa. Boylen huhutaan saavan Cowellin levy-yhtiöltä levytyssopimuksen yhteydessä huimat 10 miljoonaa euroa. Pikkurahasta 48-vuotiaalla skotilla ei siis tule olemaan enää puutetta.