Iltapuku paljasti taas julkkistähden rinnat – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikkojen aikana maailmalla on muodostunut varsinaiseksi trendiksi ”vahingossa” vilauttaminen, kun julkkistähti toisensa perään on pukeutunut liian läpinäkyvään asuun. Nyt vuorossa on realitytähti Bethenny Frankel.

Täydelliset naiset -televisiosarjan innoittamana tehdyn NYC:n täydelliset naiset -realitysarjan tähti Bethenny Frankel poseerasi maineikkaan Apollo-teatterin 75-vuotisjuhlissa pitkässä mustassa iltapuvussa, joka näyttää tavallisessa valossa normaalilta, mutta joka muuttuu salamavalojen välkkeessä läpinäkyväksi. Katso kuva tästä.

Tämä ilmiö on jo niin yleinen, että paparazzit ja viihdelehdet epäilevät tähtien pukeutuvat tarkoituksella tämänkaltaisiin asuihin saadakseen mahdollisimman paljon palstatilaa. Suunnitelma on toiminutkin varsin hyvin. Viime aikoina vastaavissa kuvissa ovat olleet muiden muassa Victoria Beckham, Mariah Carey ja skotlantilainen televisiotähti Kirsty Gallacher.