Kauhea kankkunen villitsi amerikkalaiset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen elokuvalistan ykköseksi jo viime viikolla noussut Kauhea kankkunen on villinnyt amerikkalaiset siinä määrin, että komedia on nyt jo toista viikkoa maan listaykkösenä.

Elokuvasta ei etukäteen odotettu kovinkaan suurta hittiä, joten menestys on ollut yllätys. Etukäteen Pixarin Up – Kohti korkeuksia -komediaseikkailun odotettiin nousevan selvästi suositummaksi, mutta tuoreiden tilastojen mukaan se joutui tyytymään jo toisen kerran kakkostilaan.

Kauhea kankkunen teki vielä toisella viikollaan Yhdysvalloissa peräti 33,4 miljoonan lipputulot, kun suosikkianimaation myynti oli kolme miljoonaa pienempi. Kolmantena listalla on tällä hetkellä The Taking Of Pelham ja neljäntenä Night At The Museum: Battles Of The Smithsonian. Star Trek löytyy sijalta seitsemän ja Terminator : Pelastus sijalta kahdeksan.

Suomessa Up – kohti korkeuksia saa ensi-iltansa vasta 9. lokakuuta. Kauhea kankkunen nähdään kuitenkin täkäläisissä elokuvateattereissa jo 24. kesäkuuta.