Maailman seksikkäin realitytuomari näyttävässä uimapuvussa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmän julkkisnaisen paikan Megan Foxilta FHM-lehden äänestyksessä perinyt Cheryl Cole on nyt bongattu viettämässä aurinkoista lomapäivää rannalla Etelä-Ranskassa.

Girls Aloud -yhtyeestä tuttu Cheryl Cole vietti rentoa vapaapäiväänsä yhdessä aviomiehensä Ashley Colen ja muutamien ystäviensä kanssa. Puolentoista vuoden takaisesta aviokriitistä ei ollut enää tietoakaan, sillä Cheryl ja Ashley viihtyivät hyvin toistensa seurassa. Katso kuvat tästä.

Vielä muutamia viikkoja sitten Britanniassa kohistiin tähden painonpudotuksesta, mutta nyt laulajan muodot olivat taas pyöristyneet selvästi. Kaunotar oli pukeutunut limenväriseen 450 euron uimapukuun, joka oli koristeltu lukuisilla pienillä peileillä. Ryhmän ohjelmaan kuului muiden muassa hiekkalinnan rakentamista yhdessä lasten kanssa.

25-vuotias Cheryl Cole, tyttönimeltään Cheryl Tweedy, on tullut Girls Aloud -yhtyeensä lisäksi tunnetuksi myös X-Factor -realityohjelman brittiversion tuomarina. FHM-lehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi äänestetty kaunotar avioitui heinäkuussa 2006 englantilaisen jalkapalloilija Ashley Colen kanssa. Räväkkä neitokainen tuomittiin vuonna 2003 lievästä pahoinpitelystä 120 tunniksi yhteiskuntapalveluun ja sakkoihin.