Megan Fox edusti näyttävästi ”pitkät päällä” – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Päivän virallisessa Megan Fox -annoksessa Transformers-elokuvan supertähti nähdään juhlistamassa odotettua jatko-osaa leffansa Saksan ensi-iltajuhlissa. Eilen illalla Foxin yllä nähtiin näyttävä tummanpunainen iltapuku.

Kaunottaren iltapuku oli täyspitkä, mutta siitä huolimatta se paljasti yllättävän paljon paljasta pintaa. Seksikkäistä asuista jo teinitytöstä saakka pitänyt supertähti nähtiin poseeraamassa punaisella matolla ainakin kuvien perusteella huomattavan viileässä säässä. Katso kuvat tästä. Kuvissa näkyvät myös Foxin monet tatuoinnit, joita hän aikoo ottaa lähiaikoina myös lisää.

Mukana ensi-iltajuhlissa oli luonnollisesti myös muita elokuvan tähtiä, mutta tällä herkellä kovassa julkisuusmyllyssä oleva Megan Fox varasti huomion. Hänen kanssaan kuvissa poseerasi myös elokuvan miespääosassa nähtävä Shia LeBeoulf.