Pete Parkkosen tv-mokasta YouTube-hitti – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV3-kanavan kesäohjelma Pitkä kuuma kesä lähetetään sunnuntaisin Tampereen Särkänniemestä. Viihdeohjelman esiintyjänä nähtiin äskettäin myös tuore Idols-kolmonen Pete Parkkonen.

Parkkonen sai kunnian esittää lähetyksessä ohjelman nimikkokappaleen, manselaisen Popeda-yhtyeen klassikkobiisin Pitkä kuuma kesä. Esityksestä tuli lopulta yllättävän viihdyttävä, mutta aivan toisella tavalla kuin oli alunperin tarkoitus. Parkkosen taustabändi oli nimittäin kuin puulla päähän lyöty ja katsojat niin paikan päällä kuin televisiossakin olivat hekin ihmeissään.

Pete Parkkonen esitti nimittäin televisiolähetyksessä kyseisen kotimaisen klassikkokappaleen, mutta unohti kuitenkin kappaleen sanat. Nyt esityksestä on julkaistu YouTube-videopalvelussa versio, johon on lisätty huumorimielessä myös tekstitys. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Pidempi versio samasta esityksestä haastattelulla lisättynä löytyy puolestaan tästä linkistä. Huomionarvoista videossa on Peten laulun lisäksi myös tyrmistyneen taustayhtyeen ilmeet. Yhteensä esityksen videoita on katsottu YouTubesta jo noin 40.000 kertaa.