Upeavartaloinen Pussycat Doll kirmaili rannalla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Pussycat Dolls -tanssiryhmän keulahahmo Nicole Scherzinger tunnetaan nykyisin myös Formula 1 -tähti Lewis Hamiltonin tyttöystävänä. Nyt Nicole on ikuistettu Havajilla viettämässä aurinkoista vapaapäivää rantatunnelmissa.

Pussycat Dolls -yhtyeen riveissä on parhaillaan menossa rajuja riitoja, koska Nicole Scherzinger on nostanut itsensä ryhmän muiden jäsenten yläpuolelle ja vaatinut esimerkiksi saada nimensä levyjen kansiin. Yhtye on kuitenkin parhaillaan kiertueella, ja esiintyy tällä viikolla muiden muassa Honolulussa Havajilla.

Kulissien takaiset ristiriidat eivät kuitenkaan kaunottaresta näkyneet, sillä iloisella tuulella ollut 30-vuotias laulaja kirmaili Waikiki Beachin rantahiekalla bikineissä yhdessä yhtyetoverinsa Ashley Robertsin kanssa. Katso kuvat tästä. Lewis Hamilton ei ollut tällä kertaa mukana, koska hän valmistautuu parhaillaan Silverstonen F1-kisaan.