Katri Ylander : Maailman ihanin

Singlet · Stara.fi

Idols-kisasta tunnetuksi tullut, mutta sittemmin jo paikkansa suomalaisessa popmaailmassa vakiinnuttanut Katri Ylander julkaisee elokuussa uuden albuminsa Valvojat. Nyt levyltä on lohkaistu ensimmäinen singlemaistiainen nimeltään Maailman ihanin.

Katrin kolmannen täyspitkän ensimmäinen single on kepeä kesäraita, jonka on tuottanut muiden muassa Pariisin Kevät -yhtyeen kanssa aiemmin työskennellyt Arto Tuunela. Mitä ilmeisimmin juuri radiohitiksi tähdätty single on ensisekunneista lähtien toimiva ja tasapainoinen kokonaisuus, jonka rauhallinen bridge nostaa fiiliksen hienosti semitarttuvaan kertosäkeeseen.

Kappaleen ilmavasta skittataustasta tulee elävästi mieleen menestyksekkään brittiyhtye Coldplayn tuotanto, mikä ei ole ainakaan huono seikka. Myös taustan hillitty pianotausta tuo oman hyvän lisänsä. Kokonaisuutena kappale on hieno kesäinen julkaisu, joka toimii erityisen hyvin juuri Katrin eteeristen vokaalien kanssa.

Pisteet 4/5