BB-Niko suuseksi-kohusta: ”Rauha maassa, mä**it sohvassa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -julkkis Niko Saarinen nousi eilen otsikoihin NipsuTV-nettirealitynsä merkeissä, sillä vauhdikas nuori mies oli harrastanut suuseksiä suorassa nettilähetyksessä. Nyt BB-Niko itse kommentoi blogissaan asiasta syntynyttä kohua.

BB-Niko kertoo saaneensa huimasti yhteydenottoja asian tiimoilta, mutta hän ihmettelee kuitenkin asian julkisuudessa saamaa suuruusluokkaa. Hänen mielestään suuseksi on täysin normaali ja luonnollinen asia.

– Suihinottoni on myöskin päätynyt useiden radiokanavien puheenaiheeksi, jonka seurauksena paras ystävänikin on joutunut vastaamaan lukuisiin puheluihin joissa häneltä on asiasta kyselty. ”WTF?!” Suuseksin harrastaminen omassa kodissaan, sohvalla on hyvinkin NORMAALIA. Olohuoneessa oleva kamera joka kuvaa sinua nettiin 24/7 EI OLE NORMAALIA, Niko kirjoittaa.

– On kuitenkin myönnettävä että se että tiesi että joku saattaa katsoa kun harrastimme ”sitä”, tuntui aika kutkuttavalta. Ja uskoin että sain parhaimman orgasmini aikoihin, kannattaa  siispä kokeilla jos siihen joskus mahdollisuus tulee! ;) Rauha maassa, mällit sohvassa.