Megan Fox esitteli ”kamelinvarpaansa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tulevan elokuvansa ensi-iltojen myötä tällä hetkellä päivittäin ympäri maailmaa otsikoissa oleva supertähti Megan Fox on nykyisin koko ajan massiivisen paparazzilauman tähtäimissä. Näin ollen pienetkin asumokat tallennetaan uteliaiden tiskisteltäväksi.

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon useasti äänestetty näyttelijä joutuu tällä hetkellä esiintymään joka päivä iltapuvussa kiertäessään eri maiden ensi-iltajuhlia. Vapaa-ajallaan hän kuitenkin viihtyy tämän vastapainoksi mahdollisimman rennossa asussa.

Eilen Megan Fox ja elokuvan muut tähdet olivat edustamassa Lontoossa. Tänä aamuna Fox bongattiin Lontoossa sijaitsevalla lentokentällä rentoon harmaaseen paitaan ja harmaisiin trikoohousuihin sonnustautuneena. Yksityiskoneeseen nousemassa ollut Megan oli kuitenkin vetänyt housunsa hieman liian ylös, joten ihonmyötäiset trikoot paljastivat hieman liian paljon hänen muodoistaan. Katso kuvat tästä.