Lehti: Johanna Tukiainen perui RMJ-juhannuskeikkansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen on lehtitietojen mukaan perunut esiintymisensä juhannuksen RMJ Party Camp -tapahtumassa Porissa. Hänet oli kiinnitetty tapahtumaan esittämään uusi singlensä ensimmäisen kerran julkisesti.

Eilen kuitenkin uutisoitiin, että Tukiaisen keikka oli ”myyty” tapahtumaan ilmaiseksi. Tieto keikan palkattomuudesta tuli Tuksulle kuitenkin täytenä yllätyksenä. Elisa.net -julkaisun mukaan Tukiainen ilmoitti maanantai-iltana tuottajalleen Tuija Järviselle, ettei aio esiintyä tapahtumassa ilman keikkapalkkiota.

– Mielestäni olisi ollut oiva ja hieno tilaisuus saada julkaista single RMJ:llä. Kiitos siitä Ville Vileniukselle. En myöskään voi mitään, jos artistin ja tapahtuman järjestäjän näkemykset eivät kohtaa. Olen todella pahoillani asiassa, Tuija Järvinen kertoi Elisa.netin mukaan.

Tukiainen ei ole kommentoinut uutisointeja blogeissaan. Tapahtuman verkkosivuilla Johanna Tukiainen on edelleen mukana. Hänen esiintymisensä nähdään tapahtuman aikataulun mukaan Juhannustansseissa perjantaina kello 18.30.