Nakukuvissa poseerannut kohumissi sai jälleen potkut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suuren kohun viime kuussa valehteluillaan, nakukuvillaan ja sääntörikkomuksillaan aiheuttanut entinen Miss California USA, Carrie Prejean, menetti viime viikolla viimein missikruununsa ja -tittelinsä. Nyt hän on saanut jo toiset potkut lyhyen ajan sisällä.

Prejean kiinnitettiin menestyksensä myös amerikkalaisen Sledge USA -vaatemerkin mainoskasvoksi. Skandaalissa ryvettynyt maine ja ylimielinen käytös olivat kuitenkin liikaa yhtiölle, joka on nyt antanut ex-missille potkut ensi syksyn kampanjastaan. Potkujen syynä olivat lisäksi tuttuun tapaan myös sopimusrikkomukset.

– Hän ei saapunut lainkaan sovittuihin tapaamisiin. Hän kieltäytyi vahvistamasta tapaamisten aikoja ja päiviä, vaikka meillä oli tiukka aikataulu. Potkuilla ei ole mitään tekemistä missipotkujen kanssa, yhtiön edustaja Vered Nisim kertoi E! Onlinelle.

Carrie Prejeanin missikruunun ja -tittelin häneltä peri uusi Miss California USA, Tami Ferrell.