Näyttelijä Will Smithin seksimieltymykset paljastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu näyttelijä Will Smith voi jatkossa joutua hieman aikaisempaa tarkempaan syyniin vieraillessaan vaimonsa Jadan kanssa pariskunnan ystävien luona. Jada on nimittäin tehnyt mielenkiintoisen paljastuksen pariskunnan seksielämästä.

Vaimo jakoi RedBook Magazinen haastattelussa seksineuvoja muille naisille ja tuli samalla paljastaneeksi ehkä hieman liikaa oman parisuhteensa intiimiasioista. Hän nimittäin paljasti harrastavansa miehensä kanssa seksiä mielellään muiden ihmisten kodeissa ja neuvoi muitakin tekemään samoin.

– Ole ovela. Ystäväsi talossa juhlien aikaan. Kylpyhuoneessa, makuuhuoneessa. Ajattele sellaisia paikkoja, jotka poikkeavat perinteisistä mukavista paikoista, joissa normaalisti harrastetaan seksiä, Jada luetteli.

– Onko miehelläsi pääsy toimistoon? Järjestäkää fantasiatreffit, ole vaikka sihteeri. Ajakaa auto tien sivuun… Hoitakaa homma. Kaikkea sen sellaista, jotta saatte ylläpidettyä kipinän. Tehkää kaikkenne, jotta rakkauden liekki ei sammu.