Poptähti kaatui naamalleen punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kroatiassa koettiin äskettäin jänniä hetkiä gaalaillassa, kun paikallinen julkkistähti kaatui punaisella matolla pahannäköisesti kasvoilleen. Yllättävästä tapauksesta aiheutui tähdelle myös mustelmia.

Kyseessä oli Opatijassa järjestetty Croatian Radio Festival -tapahtuma, jossa oli läsnä runsaasti paikallisia julkkistähtiä. Paikalla oli myös yleisjulkkis Nives Celzijus, joka on tullut kotimaassaan tunnetuksi muiden muassa laulajana, mallina ja kirjailijana.

27-vuotias Celzijus oli juuri saapumassa tilaisuuteen, kun hän kaatui yllättäen punaisella matolla. Kyseessä ei ollut mikään pieni horjahdus, sillä popparitähti kynti punaista mattoa kasvoillaan. Katso kuvat tästä. Tähden fanisivuston mukaan hän sai kaatumisesta mustelmia ympäri kehoaan, vaikka ensin tyytyi vain naureskelemaan kompastumiselleen.