Perez Hilton kehuu vuolaasti uutta ”ylpeästi lesboa” suomalaismallia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin julkkisbloggaaja Perez Hilton tunnetaan homoseksuaalien oikeuksien kiivaana puolestapuhujana. Nyt hänen neljä miljoonaa viikkokävijäänsä saavat lukea ylistyssanoja Suomen Huippumalli Haussa -ohjelman tuoreesta voittajasta.

Hilton hehkuttaa blogissaan kuvan kanssa Huippumalli haussa -voittaja Nannaa, joka on kertonut avoimesti lesboudestaan. Kirjoituksen yhteydessä julkaistussa otoksessa vaaleakutrinen Nanna poseeraa valkoisessa hupparissa, jonka rintamukseen on kirjoitettu ”HOMO”.

– Yksi lukijoistamme antoi vinkin upeasta uutisesta. Avoimesti ja ylpeästi lesbo Nanna voitti juuri Huippumalli haussa -ohjelman suomalaisen versio, Perez Hilton kirjoittaa.

– Suomalaisella lukijallamme oli vain fantastista kerrottavaa Nannasta, joka esiintyy myös Suomen Cosmopolitan-lehden kannessa ja sai mallisopimuksen suomalaisen mallitoimisto Paparazzin kanssa. Mahtavaa! Onneksi olkoon Nanna!