Ei kai taas Lindsay Lohan? Kerran varas aina varas?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan jäi taannoin kiinni arvokkaan minkkiturkin varkaudesta New Yorkilaisesta yökerhosta. Poptähden jäljille päästiin paparazzikuvien perusteella ja hän palautti myöhemmin turkin oikealle omistajalleen.

Myös Louis Vuittonin johto ei halua enää Lohania mukaan kuvauksiinsa, sillä julkkisneito jäi kiinni varkaudesta merkin mainoskuvausten yhteydessä. Lindsayn hallusta löydettiin kuvauksissa käytettyjä tuotteita. Nyt Lindsay Lohan on jälleen uusien varkausepäilyjen kohteena.

Tällä kertaa asia on kuitenkin selvästi aikaisempaa merkittävämpi, sillä epäillystä varkaudesta on käynnistetty myös poliisitutkinta. Lohanin epäillään nimittäin varastaneen aikakauslehden kuvauksissa käyttämiään arvokkaita koruja.

Lindsay Lohan oli äskettäin mukana Elle-lehden kuvauksissa Lontoossa. Tähden yllä kuvauksissa nähtiiin lainakoruja, joita ei kuitenkaan enää kuvausten päättymisen jälkeen löydetty mistään. Lindsayn epäillään nyt ottaneen käyttämänsä lainakorut mukaansa. Näyttöä epäillystä varkaudesta ei vielä ole, mutta poliisi tutkii parhaillaan asiaa.