Suosikkiartisti taistelee rintasyöpää vastaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

2000-luvun alkupuolella listojen kärkisijoilla hittikappaleillaan komeillut laulaja Sonique on sairastunut rintasyöpään. Hän saa parhaillaan syöpäänsä hoitoa lontoolaisella Harley Streetin klinikalla.

40-vuotias Sonique, oikealta nimeltään Sonia Clarke, joutuu tällä kertaa olemaan sairaalahoidossa vähintään ensi lauantaihin saakka, mutta mahdollisesti pidempäänkin. Hän kirjautui sisään klinikalle seitsemän aikaan maanantaiaamuna, The Sun raportoi.

Tähden tiedottaja Stuart Watts vahvisti lehdelle, että Sonique sai tietää sairaudestaan viime viikon tiistaina. Laulajana on määrä julkaista seuraava singlensä World of Change ensi kuussa, mutta sairastuminen voi viivästyttää singlen julkaisua.

Soniquen tunnetuimmat hitit ovat I Put A Spell On You ja It Feels So Good. Hän tuli ennen artistiuraansa tunnetuksi suosittuna DJ-tähtenä soittaessaan Ibizalla sijaitsevalla Manumission-klubilla vuosina 1997 – 1999.