Suomalaisrokkari loukkaantui Provinssirockissa – sairaalahuhut roskaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunrise Avenuen sunnuntainen Provinssirockin päälavan keikka sai rajunnäköisen lopun, kun yhtyeen solisti Samu Haber iski kitarallaan otsaansa. Iskusta syntyi suurehko haava, jota jouduttiin paikkaamaan sairastuvalla.

Verenvuotoa yritettiin ensin rauhoittaa pyyhkeeseen kiedotulla jääpussilla, mutta lavan taakse hälytetty hoitohenkilökunta kuskasi laulajan suorilta ensiaputeltan laverille. Viiden senttimetrin pituiseen haavaan neulottiin mojovat tikit ja puolen nyrkin kokoista kuhmua saadaan nyt mustelmineen ihailla vielä monta päivää.

– Olin antamassa kitaraa teknikolle viimeisen biisin jälkeen kumartaakseni yleisölle bändin kanssa, mutta tempaisin vähän vauhdilla ja käsi oli niin hiessä keikan jälkeen, että kitara vaan lipsahti suoraan otsaan. Ja veri lensi. Nyt on olo ihan ookoo ja keskiviikkona mennään täysillä Virgin Oilissa, vaikka pää olisi irti. Rapatessa roiskuu! Samu totesi jo naurahtaen.

Pari tuntia tapahtuneen jälkeen kotimatkalla olleen keikkabussin tavoittanut huhu Haberin makaamisesta Seinäjoen Keskussairaalassa ei siis pidä paikkaansa.

Uuden Popgasm -albumin ensimmäinen single The Whole Story nousi kesäkuun alussa soitetuimmaksi kappaleeksi saksalaisilla radioasemilla. Fairytale Gone Bad oli aikoinaan Saksan toiseksi soitetuin kappale. Kesän aikana Sunrise Avenue esiintyy Suomessa huomisen Virgin Oilin keikan lisäksi vain kolmella festivaalilla, Euroopan esiintymiset pitävät yhtyeen jälleen kerran tiiviisti kansainvälisillä areenoilla.