Uuden Harry Potterin lipunmyynti alkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Odotettu uusi Harry Potter -leffa Harry Potter ja puoliverinen prinssi saa ensi-iltansa Suomessa 17. heinäkuuta. Lipunmyynti alkaa Finnkinon verkkokaupassa huomenna keskiviikkona 17. kesäkuuta kello 10.00 ja elokuvateattereiden lippukassoilla samana päivänä aukioloaikojen mukaan.

Harry Potter ja puoliverinen prinssi on järjestyksessään kuudes J.K. Rowlingin rakastettuihin kirjoihin perustuva Potter-elokuva. Elokuvaa tähdittävät tuttuun tapaan Daniel Radcliffe, Rupert Grint ja Emma Watson, jotka esiintyvät nytkin nuorina velhoina Harry Potterin, Ron Weasleyn ja Hermione Grangerin rooleissa.

Pääosakolmikon ohella mukana ovat yhä monet muutkin tutut Harry Potter -elokuvien näyttelijät, kuten Helena Bonham Carter, David Bradley, Robbie Coltrane, Warwick Davis, Tom Felton, Michael Gambon, Alan Rickman, Maggie Smith, Natalia Tena, Julie Walters ja David Thewlis sekä Evanna Lynch, Matthew Lewis ja Bonnie Wright.

Harry Potter ja puoliverinen prinssi -elokuvan on ohjannut edellisen Potterin tapaan David Yates, ja sen on käsikirjoittanut Steve Kloves. Tuotannosta vastaa Warner Bros. Pictures yhdessä Heyday Filmsin kanssa.