Anna Kournikova esitteli peppunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin tenniskaunottariin lukeutuva venäläissyntyinen Anna Kournikova on jo ehtinyt päättää aktiiviuransa, mutta hän koristaa siitä huolimatta lähes päivittäin viihdelehtiä. Tällä kertaa hän esittelee lehden sivuilla muiden muassa takapuolensa.

Anna Kournikova poseeraa InStyle Beauty -lehden tuoreen numeron sivuilla seksikkäissä alusvaatteissa ja bikineissä. Kyseiset kuvat ovat ilmeisesti hieman vanhempia otoksia, vaikka ne julkaistaankin lehdessä vasta nyt. Kuvat seksikkäästä tennistähdestä löytyvät tästä.

Venäläiskaunotar on seurustellut jo pitkään latinotähti Enrique Iglesiasin kanssa. Anna osallistuu edelleen satunnaisesti erilaisiin tennistapahtumiin hyväntekeväisyyden merkeissä, vaikka ammattilaisura onkin jo takana.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat