Big Brother floppasi rajusti – lopetetaan kesken?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Britanniassa käynnissä oleva Big Brother -tuotantokausi on pyörinyt vasta parin viikon ajan, mutta ohjelman johtajat ovat kuin tulisilla hiilillä. Katsojat ovat nimittäin jättäneet sarjan.

Jo aiemmin kerrottiin, että kuluva tuotantokausi tulee jäämään toiseksi viimeiseksi. Mutta monet asiantuntijat ovat kuitenkin suositelleet sarjan päättämistä tähän kauteen. Nyt asian puolesta puhuvat myös katsojaluvut.

Viime vuonna sarjan luvut olivat Britanniassa katastrofaaliset, mutta uudella kaudella ne ovat romahtaneet entisestään. Asiasta kertoneen Daily Mail -lehden mukaan Big Brother on flopannut rajusti, sillä se on menettänyt katsojamäärästään viime vuoteen verrattuna peräti puolet.

Viime vuonna realitysarjaa seurasi keskimäärin 4,1 miljoonaa katsojaa, mutta tämän vuoden lukema on vain 2,4 miljoonaa. Edes seksin harrastaminen ja muhkeiden rintojen esitteleminen ei ole saanut katsojia ohjelman pariin. Britanniassa epäillään, että useita kuukausia kestävää tuotantokautta tultaisiin lyhentämään, eli kuluva kausi loppuisi mahdollisesti jo ennen aikojaan.

Kaiken lisäksi BB-talon 24/7-lähetys katkaistiin jo aiemmin, mikä suututti erityisesti sarjan todelliset fanit, jotka ryhtyivät boikotoimaan koko ohjelmaa. Parhaimmillaan ohjelmalla oli vuonna 2002 yli kymmenen miljoonaa katsojaa.

{democracy:90}